Karnelerini Doktorlardan Aldılar - Son Dakika
Güncel

Karnelerini Doktorlardan Aldılar

Karnelerini Doktorlardan Aldılar

Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 16 öğrenci karnelerini doktorlardan aldı.2012-2013 eğitim ve öğretim dönemini noktalayan çocuklar öğretmenlerinden karnelerini alırken, bazı çocuklar ise bu mutluluğu hastanede...

14.06.2013 14:01

Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 16 öğrenci karnelerini doktorlardan aldı.

2012-2013 eğitim ve öğretim dönemini noktalayan çocuklar öğretmenlerinden karnelerini alırken, bazı çocuklar ise bu mutluluğu hastanede yaşadı. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan Turgay Ciner Hastane Sınıfı'nda eğitim gören 16 öğrenci öğretmenlerden değil, doktorlardan karne aldı. Hastane sınıfında düzenlenen karne törenine; Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sevinç, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Ensar Güveli, hastane sınıfı öğretmenleri Hızır Soyer ve Ümmühan Keyif Koç katıldı. Okullarının yerine hastanede karne almak zorunda kalan öğrenciler duygulu anlar yaşadı.

Öğrencilere karnesini veren Karadağ, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 315 çocuğa eğitim verdiklerini belirterek, "Onların sevinçlerine ortak olduk, çok mutluyuz. Hepsini başarılarından dolayı kutluyorum. Çocuklarımıza değer vermeliyiz. Hastanede de olsalar onlar bu mutluluğu yaşamalı. Bugün 16 çocuğumuz karne alacak. Bir üst sınıfa geçtiler. Tatil yapmaları için uğurluyoruz. Geçmiş olsun diyorum ve karnelerinden dolayı da tebrik ediyorum" dedi.

HASTANEDE KARNE SEVİNCİ

Hastanede tedavi gören çocukların okullarında karnelerini alamadıkları için hüzünlü olduğunu ifade eden sınıf öğretmeni Ümmühan Keyif Koç, "Biz onların bu heyecanı yaşamalarını sağladığımız için çok mutluyuz" dedi.

Babasını 3 ay önce kaybeden ve kolunda serumla karnesini alan Cebrail Sülük'ün Semiha Sülük, "Babası ilk karnesini almıştı birinci dönemde. İkinci dönemde babasını kaybettik. Şu an çok duygulandık, çok sevindik karnesini aldığımız için. Oğluma babasını aratmadılar, çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bandırma'dan gelen ve 5 gündür hastanede tedavi gören 8. sınıf öğrencisi Nazmiye Akbal ise, "Karne almak çok güzel bir duygu. Kendi okulumda alamadığım için burada aldım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karnelerini Doktorlardan Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement