Karşıyaka-Tokatspor Notlar - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Tokatspor Notlar

Karşıyaka-Tokatspor Notlar

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen haftadan bu yana antrenman boykotu kriziyle sarsılan Karşıyaka, 5 futbolcunun kadro dışı kalmasından sonra Tokatspor maçına farklı bir kadroyla çıktı.

09.11.2016 14:32

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen haftadan bu yana antrenman boykotu kriziyle sarsılan Karşıyaka, 5 futbolcunun kadro dışı kalmasından sonra Tokatspor maçına farklı bir kadroyla çıktı.

Maç öncesi yalnızca 1 rejenarasyon, 1 de ter antrenmanı yapabilen yeşil kırmızılılarda kadro dışı kalan Ali Say, Battal, Ali Kemal, İbrahim Kaş ile Behram'ın yanı sıra kriz ve Başkan Mutlu Altuğ'la futbolcuların yaptığı görüşme sonrası teknik heyetle arası gerilen Onur, 18'e giremedi.

Karşıyaka'da 1-0 kaybedilen Gümüşhanespor maçının 11'inde 3 değişiklik vardı. Ali Say, Battal ve Onur'un yerine Mahmut, Abdülhamit ve Tugay ilk 11'de oynadı. Takımın 8 tecrübeli isminden Mahmut, 2 Ekim'deki Hatayspor, Abdülhamit de 9 Ekim'deki Aydınspor 1923 maçından sonra 11'e dönerken gençlerden Tugay ilk kez 11'de oynadı.

Yeşil kırmızılılarda Aydınspor 1923 randevusundan sonra ilk kez 4 tecrübeli futbolcu birden ilk 11'de görev aldı. Mahmut ve Abdülhamit'in yanı sıra Can ve Tayfun, yine 11'deydi. Yedek kulübesinde tamamen gençler oturdu. Tecrübelilerden Behram ve İbrahim'in kadro dışı olduğu ekipte Zeki ile Mustafa Aşan'ın cezaları ise sürüyor.

Son günlerde yaşanan gelişmeler, Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün görevden ayrılıp dönmesi olayıyla demoralize olan Karşıyaka'da taraftarlar, hafta içi mesai saatinde oynanan maça ilgi göstermedi. Bu sezon daha önceki iç saha maçlarında binlerce kişiyle tribüne koşan yeşil kırmızılılardan Tokatspor karşısında statta az sayıda taraftar vardı.

Karşıyakalı taraftarlar son günlerde yaşanan gelişmeler yüzünden oldukça moralsiz olan Teknik Direktör Soner Tolungüç'ü bağırlarına bastı. Yeşil-kırmızılılar, maç öncesi tecrübeli teknik adam lehine, "Karşıyaka seninle gurur duyuyor" diye tezahürat yaptı. Tolungüç, taraftarın kendisine olan desteğine ayağa kalkıp el sallayarak, elini kalbine götürüp karşılık verdi

Kadro dışı kalan isimlerden Ali Say, Battal ve Ali Kemal, maçı 18'e giremeyen Onur, cezalı Mustafa Aşan ve Zeki'yle birlikte tribünden izledi. Behram ve İbrahim Kaş ise maça gelmedi.

Maçın ilk yarısında 3 gol birden atan yeşil kırmızılı futbolcuların sevinçlerini Teknik Direktör Soner Tolungüç'le paylaşmaması dikkat çekti. Abdülhamit, attığı ilk golden sonra armasını öpüp arkadaşlarını da yanına çağırarak tribüne koştu. Mahmut, tribün ve yedek kulübesindeki arkadaşlarına giderken Cenk ise sevincini saha içinde 3 golün birden asistini yapan Tayfun ile diğer futbolcularla paylaştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Tokatspor Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement