Karsta Çocukların Kar Keyfi - Son Dakika
Güncel

Karsta Çocukların Kar Keyfi

Karsta Çocukların Kar Keyfi

Kış mevsiminin çetin geçtiği, dondurucu soğukların yaşandığı Kars'ta karın keyfini çocuklar çıkarıyor.

10.02.2013 10:49

Kış mevsiminin çetin geçtiği, dondurucu soğukların yaşandığı Kars'ta karın keyfini çocuklar çıkarıyor. Okullarının tatil olmasını fırsat bilen çocuklar günlerini kızak kayarak, kar topu oynayarak geçirdi.

Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 25, gündüzleri ise 10 dereceye kadar düştüğü Kars'ta çocuklar karın ve tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Mahallelerinde toplanan onlarca çocuk karla kaplı futbol sahasında top oynayıp, kardan adam yapıp ya da kızakları ile saatlerce kayarak gönüllerince eğlendi. Soğuk havanın sokakta oynamalarına engel olmadığını belirten 12 yaşındaki Ahmet Telli, "Büyüklerimiz için 'beyaz kabus' olan kışı bizler eğlence olarak görüyoruz. Karla kaplı futbol sahasında top oynamak, kaleler yapıp kartopu savaşı yapmak veya kızak kaymak büyük bir zevk. Gün boyu hareketli olduğumuz için üşümek nedir belmeyiz. 15 günlük tatil çok iyi geldi" dedi.

Kars şehir merkezinde soğuklar yüzünden çatılarda oluşan buz sarkıtları, ağaçlardaki krağı ve gün batımı ile kızıla boyanan gökyüzü kartpostallık manzaralar oluşturuyor. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karsta Çocukların Kar Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement