Kartepe'de Sevgililer Günü Konseri - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Sevgililer Günü Konseri

Kartepe\'de Sevgililer Günü Konseri

Kültür Merkezi'nde konserde konuklar Türk Halk Müziği konseri ile doyumsuz bir gece yaşama imkanı buldular.

15.02.2012 11:21

Kartepe Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlendiği programda İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Değirmenci'yi ilçe halkı ile buluşturdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde konserde konuklar Türk Halk Müziği konseri ile doyumsuz bir gece yaşama imkanı buldular.

Kartepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ayın konseri etkinliğinde Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Körfez Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Osman Yurt, Kartepe Belediyesi THM Koro Şefi Yasin Koçman, TRT Yurttan Sesler Koro Şefi Soner Özbilen, Kocaeli Erzurum Vakfı Başkan Yardımcısı Murat Şenel, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler ile sanatseverler hazır bulundu.

Kartepe Belediyesi, TRT İstanbul Radyosu işbirliğinde ayın konseri etkinliğinde İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Değirmenci, Türk Halk Müziği'nin en güzel örneklerini Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ilçe halkı için seslendirdi. Doyumsuz gecede THM sevenler, Değirmencinin seslendirdiği yurdun dört bir yanında eserlere eşlik ederek gecenin tadını çıkardılar.

Duyguların türkülerle anlatıldığı gece sonunda sanatçı Yavuz Değirmenci'ye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık adına teşekkür plaketini TRT Yurttan Sesler Koro Şefi Soner Özbilen verirken, Erzurum Vakfı da sanatçıya bir buket çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Sevgililer Günü Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement