Kaşlılar Burcu Güneş ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Kaşlılar Burcu Güneş ile Coştu

Kaşlılar Burcu Güneş ile Coştu

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Burcu Güneş, izleyenleri coşturdu.

13.06.2015 16:19  Güncelleme: 16:24

Kaş Belediyesi tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin dördüncü gününde Ova Mahallesi parkında konser etkinliği yapıldı. Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer ve davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın izlediği konserde önce sahneye mahalli şarkıcı Murat Balaban çıktı. Balaban yöresel türküler ve oyun havalarıyla izleyenleri coştururken, Belediye Başkanı Halil Kocaer şarkıcıya çiçek ve plaket verdi.

Sonrasında sahneye pop müzik şarkıcısı Burcu Güneş çıktı. Özellikle genç hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Burcu Güneş, sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranları cep telefonlarıyla Burcu Güneş'i çekebilmek için yarışırken, havai fişek gösterisiyle coşku doruğa ulaştı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Burcu Güneş'e konser sonunda Kaymakam Selami Kapankaya plaket verirken, Belediye Başkanı Halil Kocaer de çiçek takdim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaşlılar Burcu Güneş ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement