Kastamonu'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi

Kastamonu'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi Kastamonu'nun Araç, Ağlı, Küre, Devrekani, İhsangazi ve Şenpazar ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle bugün öğleden sonra ve 7 Şubat Salı günü yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

06.02.2023 15:28  Güncelleme: 16:19

Kastamonu'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi

KASTAMONU - Kastamonu'nun Araç, Ağlı, Küre, Devrekani, İhsangazi ve Şenpazar ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle bugün öğleden sonra ve 7 Şubat Salı günü yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu'nun Araç, Ağlı, Küre, Devrekani, İhsangazi ve Şenpazar ilçelerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu Araç, Ağlı, Küre, Devrekani, İhsangazi ve Şenpazar Kaymakamlıklarından yapılan açıklamaya göre, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun 06.02.2023 tarihli kararı ile; ilçelerimizde olumsuz hava koşulları ve meteorolojik ikaz düzeyine bağlı olarak etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışının neden olabileceği olumsuzluklar sebebiyle ilçemizdeki tüm okulların 06.02.2023 Pazartesi günü öğleden sonra ve 07.02.2023 Salı günü yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir" denildi.

Kastamonu\'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da kar yağışı etkili oluyor: Eğitime 2 gün ara verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement