Kayalıklara Gizlenen Bir Çuval Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kayalıklara Gizlenen Bir Çuval Esrar Ele Geçirildi

Kayalıklara Gizlenen Bir Çuval Esrar Ele Geçirildi

ELAZIĞ'ın Arıcak ilçesinde, jandarma ekipleri, kayalıklardaki bir çuval içinde 32 kilo esrar ele geçirdi.

01.10.2018 13:52

ELAZIĞ'ın Arıcak ilçesinde, jandarma ekipleri, kayalıklardaki bir çuval içinde 32 kilo esrar ele geçirdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, Arıcak ilçesi kırsalında  kayalıklar arasında gizlenmiş vaziyette bir çuval içerisinde 32 kilo 70  gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 5 şüphelinin sorgusu sürüyor.

Öte yandan jandarma ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda ise, Palu ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 Glock ve 2 adet Baretta marka tabanca olmak üzere 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 13 kurşun ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi ile ilgili işlemler sürüyor.

- Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayalıklara Gizlenen Bir Çuval Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement