Kayınbiraderin Suratına Ekmek Bıçağı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayınbiraderin Suratına Ekmek Bıçağı

Kayınbiraderin Suratına Ekmek Bıçağı
26.11.2012 14:53  Güncelleme: 15:37

Eşinin evi terk etmesini kaldıramayan adam, kayınbiraderinin yüzüne bıçak sapladı.

Bilecik'te kendisini terk eden eşi kızıyla birlikte ağabeyinin evine sığınan koca, kayınbiraderini yüzünden bıçakla yaraladı.

İddiaya göre, Soğuksu Mahallesi'nde oturan ve eşi M.E.'nin her gün eve alkollü gelmesi ve evde huzursuzluk çıkarmasına dayanamayan Ş.E., 9 yaşındaki kızı ile birlikte ağabeyinin evine sığındı. Bunun üzerine M.E., dün gece 3 arkadaşını da yanına alarak, eşinin bulunduğu eve gitti. Alkollü olan M.E., naralar atarak evin alt katında bulunan dükkanın camını kırdı. Bu sırada evden çıkan kayınbiraderleri M.E. ile konuşmak istedi. Ancak M.E., belinden çıkardığı ekmek bıçağını kayınbiraderi C.G.'nin suratına sapladı. Suratından ağır yaralanan C.G., kardeşi tarafından Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan C.G. hemen ameliyata alındı.

Bu esnada yaralanan M.E. de ambulansla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayınbiraderin Suratına Ekmek Bıçağı - Son Dakika


Advertisement