Kayıp Genç, İstanbul'da Eğlenirken Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Genç, İstanbul'da Eğlenirken Bulundu

Kayıp Genç, İstanbul\'da Eğlenirken Bulundu

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaklaşık iki hafta önce alışverişe gitmek üzere evinden ayrılıp bir daha geri dönmeyen 27 yaşındaki Semih İdiz, İstanbul'daki bir eğlence mekanında polis tarafından bulundu.

20.10.2011 11:40

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaklaşık iki hafta önce alışverişe gitmek üzere evinden ayrılıp bir daha geri dönmeyen 27 yaşındaki Semih İdiz, İstanbul'daki bir eğlence mekanında polis tarafından bulundu. Haber verilen baba Kadir İdiz, İstanbul'da buluştuğu oğluyla birlikte Torbalı'ya dönmek üzere yola çıktı.

Torbalı İlçesi'ne bağlı Aslanlar Köyü'nde ailesiyle birlikte yaşayan 27 yaşındaki Semih İdiz, 6 Ekim'de alışverişe gitmek üzere evden ayrıldı. Genç adamın dönmemesi üzerine hayatından endişe eden baba Kadir İdiz, durumu jandarma ve polise bildirdi. Güvenlik güçleri, kayıp İdiz'in fotoğrafını tüm birimlere dağıttı. Polis ve jandarmanın yanı sıra baba İdiz de fotoğrafıyla oğlunu aramaya başladı. İstanbul'daki bir eğlence mekanında uygulama yapan polis, dün kayıp başvurusunda bulunulan Semiz İdiz'e rastladı. Kredi kartından çektiği 800 TL ile ailesinden habersiz İstanbul'a giden ve eğlenmek için bir bara giden İdiz, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İdiz'in hayatından endiş eden ailesine de konuyla ilgili bilgi verildi. Macera için ailesinden habersiz İstanbul'a giden genç adam, haber verilmesiyle gelen baba İdiz ile birlikte Torbalı'ya dönmek üzere yola çıktı. - İzmir/ Torbalı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Genç, İstanbul'da Eğlenirken Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement