Kayseri'de AK Partili Yöneticiler ve Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de AK Partili Yöneticiler ve Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Buluştu

Kayseri\'de AK Partili Yöneticiler ve Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Buluştu

Kayseri'de AK Partili yöneticiler, belediye başkanları ve milletvekilleri, kentteki projelerle ilgili istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, yapılan ve yapımı devam eden yatırım ve hizmetler ele alındı. Başkan Büyükkılıç, Kayserililere hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

27.05.2024 13:28

Kayseri'de AK Partili yöneticiler ve belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy ile bazı belediye başkanları, kentteki projelerle ilgili istişare ve değerlendirme toplantısında buluştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda, kent merkezi ve ilçelerde yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırım ve hizmetler ele alındı.

Başkan Büyükkılıç, uyum kültürü ve ortak akıl ile Kayserililere hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetin bir an evvel bizi seven, bize güvenen hemşehrilerimize ulaşması konusunda gayret gösteriyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de AK Partili Yöneticiler ve Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement