Kayseri Park'ta Erken Bayram - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park'ta Erken Bayram

Kayseri Park\'ta Erken Bayram

Kayseri Park'ta bulunan mağazalarda yüzde 50 ila yüzde 70 arasında indirimler başladı.

13.08.2012 17:49

Bayram alışverişini son güne bırakmak istemeyenler için Kayseri Park'ta bulunan mağazalarda yüzde 50 ila yüzde 70 arasında indirimler başladı. Kayseri Park, "Herkes rahat rahat alışveriş yapsın" diye, Ramazan ayının son dört günü kapanış saatini gece saat 00.00 olarak değiştirdi

Ziyaretçilerine şeker gibi bir bayram geçirtmek isteyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Bayram alışverişini son güne bırakmak istemeyenler için Kayseri Park'ta bulunan mağazalar yüzde 50 ila yüzde 70 arasında indirimlere başladı. Kayseri Park'ta yer alan mağazalardan Tüzün, Benetton, Desa, B&G, W Collection ve Cacharel yüzde 50 indirim yaparken, Hotiç'teki indirim oranı yüzde 60'ı buldu. Polo Garage, Koton ve Fabrika'nın yanı sıra çocuk giyimi denilince akla gelen ilk markalardan olan Aziz Bebe de tüm ürünlerinde yüzde 70'e varan indirime gitti.

Son dört gün kapanış 00.00'da

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, " Türkiye'de bayram alışverişi genelde son günlere bırakılır. Bu sebeple, arzu edilen modeller, beden ve renkler bulunamaz. "Kayseri Park'ta Erken Bayram" sloganı ile henüz bayram alışverişine çıkmayanlar ya da bir sonraki yılın yazlık alışverişi için indirimi bekleyenlere, cazip fırsatların sunulduğu bir kampanya başlatıyoruz" dedi.

Salih Tolan sözlerine şöyle devam etti:

"Kampanya ile bünyemizde bulunan markaların mevcut indirimlerini tüm reklam mecralarımızda yayınlayarak, ziyaretçilerimizin kaliteyi ekonomik bir şekilde elde edebilmesi için yol gösterici olmak istiyoruz. Ziyaretçilerimiz, mağazalardaki indirim oranlarına Kayseri Park'ın ön girişinde bulunan LED ekrandan, web sitesinden, facebook ve twitter adresinden ayrıntılı olarak ulaşabilirler. Ve Kayseri Park'ta herkes rahat rahat alışveriş yapsın diye, Ramazan ayının son dört günü kapanış saatimizi gece saat 00.00 olarak değiştirdik. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park'ta Erken Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement