Kaz Cinayetinin Şok Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Kaz Cinayetinin Şok Görüntüleri

Adana'da 2 buçuk yaşındaki çocuğun kazlara taş atmasından dolayı 3 kişinin ölmesi, 3 kişinin de yaralanmasıyla biten olayın görüntüleri ortaya çıktı.

23.01.2014 13:07  Güncelleme: 15:21

Küçükdikili Mahallesi'nde oturan A. ailesinin 2,5 yaşındaki erkek çocukları S.A., 26 Eylül 2013'te evlerinin önünde oyun oynarken, komşularının bahçesindeki kazlara taş attı. Ev sahibi Nuri Ö. (29), birlikte yaşadığı Sevcan K. (37) ile yeğeni M.Ö. (15), yan komşusu Şevket A.'nın evinin önüne giderek, "Çocuğunuz kazlara taş atıyor. Bizi rahatsız ediyor" dedi. Amca Zabit A. (23) da, "Çocuk nerede isterse orada oynar" diye cevap verince tartışma çıktı.

BİRANDA AİLELER ARASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Sevcan K., çocuğun annesi Mehtap ve babaannesi Necife A.'ya, "Çocuğunuza sahip çıkın" diyerek vururken, bu arada A. ailesinin evinde sıva işi yapan Orhan B. (39) ile Nuri Ö. arasında tartışma çıktı. Nuri Ö., "Seni öldürürüm" dedikten sonra yanındakilerini alıp evine giderken, her iki taraf da yakınlarını telefonla arayıp kavga yaptıklarını söyleyerek olay yerine çağırdı. Olay yerine gelenler tabanca ile birbirlerine ateş edip, sopa ve bıçakla saldırdılar.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Kavgada, Metin B. (30), Kadir Ö. (22) ve aynı yaştaki Yüksel Y. öldü. Amca çocukları Orhan, Turan (31) ve Enis B. (22) ise yaralandı. Olay anı ise bir evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Cumhuriyet savcısı, 'kaz' vahşeti ile ilgili soruşturmayı tamamlayarak tutuklanan amca çocukları Orhan, Turan, Mehmet (32), Enis B. ile Nuri E., Sevcan K., Şehmus P. (26), Zabit A. ile yakalama kararlı İlhami B.'nin Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 15 yaşındaki tutuklu M.G.'nin de Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde haklarında, 'kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı.

26 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

İddianamede, olayda üç ayrı tabancanın kullanıldığı, 26 adet boş kovan bulunduğu belirtilirken, öldürülenlerin ve yaralananların vücutlarında mermi çekirdeği elde edilemediğinden, bu nedenle de ölüm ve yaralanmanın hangi tabancadan meydana geldiğinin tespit edilememesi gerekçesiyle, sanıkların asli fail olarak sorumlu olmaları istendi. Cumhuriyet savcısı, sanıklardan, Turan, Enis, Mehmet, Orhan ve İlhami B. ile Zabit A.'nın 2'şer kez müebbet, Nuri Ö., Sevcan K., Şehmuz P. ve M.Ö.'nün de 1'er kez müebbet hapis ve 30'ar yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarını istedi. Sanıklar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaz Cinayetinin Şok Görüntüleri
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaz Cinayetinin Şok Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement