Kdz. Ereğli'de Tıp Bayramına Doktorlar İlgi Göstermedi - Son Dakika
Güncel

Kdz. Ereğli'de Tıp Bayramına Doktorlar İlgi Göstermedi

Kdz. Ereğli\'de Tıp Bayramına Doktorlar İlgi Göstermedi

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene doktorların katılımı az olurken, Kdz.

14.03.2013 17:38

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene doktorların katılımı az olurken, Kdz. Ereğli Hekim ve Eczacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Karayeğen duruma tepki gösterdi.

Kdz. Ereğli'de 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene doktorların az katılımın az olması tepkilere neden oldu. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Kdz. Ereğli Hekim ve Eczacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Karayeğen, törene katılımın az olduğunu, basın mensuplarını tıp bayramına daha fazla önem verdiğini savundu. Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki doktorları bir araya getirmeye çalıştıklarını belirten Karayeğen, "Senede bir defa da olsa hiç olmazsa doktorları bir araya getirmeye çalışıyoruz ama siz basın mensupları bizden daha fazla bu işe önem veriyorsunuz. Programımızı saat 13.00'a aldık. Tamam, mesai var. Ben 320 tane davetiye yazdım ve bugün için buraya gelmelerini istedim, isteyen gelebilirdi, ben şaşıyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem ise, "Biliyorsunuz mesai saati var. Mesai saati nedeniyle hastalarımız hizmet bekliyor, dolayısı ile arkadaşlarımızı temsilen biz buradayız ve bugünün önemine binaen kutlama programına iştirak ettik, duayen doktorumuza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kdz. Ereğli Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Sevinç Soydinç de, "Buraya Kdz. Ereğli Toplum Sağlığı Merkezi adına geldik. Biz de aile hekimlerimizin, hekim arkadaşlarımız aynı zamanda sağlık memurlarımız ve hemşirelerimiz buradan tüm sağlıkçıların tıp bayramını kutluyorum. Herkes şu anda görevinde birçok arkadaşımız katılmak istedi. Buraya tebriklerini gönderdiler" dedi.

Kdz. Ereğli Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yüksel Tuncer, katılımın yüksek olmasını beklediklerini belirterek, "Meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Tabi ki katılımın çok olmasını isterdik. Ama biraz da zamanlamayla ilgili ve hafta içi olması dolayısıyla katılım biraz az oldu. Ama ben bu konuda

hekim arkadaşlarımı inanıyorum ki bizi kalben destekliyorlar" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kdz. Ereğli'de Tıp Bayramına Doktorlar İlgi Göstermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement