Keloğlan Kartepe'de İş Başı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Keloğlan Kartepe'de İş Başı Yaptı

Keloğlan Kartepe\'de İş Başı Yaptı

Murat Kaçmaz'ın yazıp Murat Atan'ın yönettiği "Keloğlan iş başında" adlı çocuk oyunu Kartepe Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

17.10.2011 17:14

Kartepe'nin farklı bölgelerinde çocuklara yönelik eğitici ve öğretici tiyatro gösterileri sunan Kartepe Belediyesi'nin bu etkinliğinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da miniklerin heyecanına ortak oldu.

Kartepe Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine minikleri tiyatro oyunları ile ortak etmeye devam ediyor. Her hafta ilçenin farklı bir noktasında düzenlenen etkinliklerde bu hafta sonu Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde "Keloğlan iş başında" adlı çocuk oyunu sahnelendi. Sırf Tiyatro Grubu'nun hazırlayıp sunduğu oyunda Keloğlan'ın maceralarında çizgi film ve masal kahramanlarından Nasrettin Hoca, şirinler ve gargamel de konuk oldu.

Çocukların ilgiyle izlediği oyunda yalanın kötü bir şey olduğu insanlara zarar verdiğini her zaman doğrunun, dürüstlüğün önemi vurgulandı. Gargamel tarafından kandırılan ve ormanlık alanda tutsak edilen Keloğlanı kurtarmak için masal kahramanlarının ortak hareket ettiği oyunu izleyen minikler hem eğlendirildi hem eğitildi.

Kartepeli miniklerin heyecanını paylaşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, çocuklara yönelik etkinliklerin farklı aktivitelerle süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keloğlan Kartepe'de İş Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement