Kemer 2 Kavşağı Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Kemer 2 Kavşağı Yapılıyor

Kemer 2 Kavşağı Yapılıyor

Karayolları Nihayet gündeme aldı; Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Peker; "Kısa sürede buraya halledeceğiz" dedi.

19.06.2012 23:02  Güncelleme: 23:00

Kemer belediyesinin 14 Şubat 2012 tarih ve 178-770 sayılı Ulaştırma Bakanlığı Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge müdürlüğüne yazdığı yazı neticesinde Ankara ve Antalya'dan Gelen yetkililer Başkan Gül ile Birlikte Kemer iki kavşağında inceleme yaptılar.

T.C. Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Peker, Genel Müdürlük Daire Başkanı Fuat Soysal ve Karayolları Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Ruhi Özgen, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte 'Ölüm Kavşağı' olarak adlandırılan ve yıllardır Kemer'in kanayan yarası olan Kemer 2 kavşağında yapılacak üst geçit projesinin uygulama alanını yerinde incelediler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, göreve başladığı 2009 tarihinden itibaren üzerinde titizlikle çalıştığı üst geçit projesi nihayete eriyor. Yıllardır sayısız kazalara sebebiyet veren kavşak için geliştirilen proje üzerinde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Antalya Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan tüm fizibilite çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sonucunda Antalya- Kumluca yolu üzerinde bulunan Kemer 2 kavşağının üst geçit olarak yapılması karara bağlandı.

Kemer için hayati önem taşıyan bu gelişme ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Gül; " Öncelikle Karayolları Genel Müdür Yardımcı Mehmet Peker'e , Daire Başkanı Fuat Soysal'a ve Bölge Müdür Yardımcısı Ruhi Özgen'e bizlere vermiş olduğu teknik desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yıllardır süren araştırmalar ve proje aşamasından sonra, artık otogar kavşağında meydana gelen kazalar ocaklara ateş düşürmeyecek. Bu önemli gelişme, tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemer 2 Kavşağı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement