Kemer'de Makilik Alanda Başlayan Yangın Otele Ulaşmadan Söndürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kemer'de Makilik Alanda Başlayan Yangın Otele Ulaşmadan Söndürüldü

Kemer\'de Makilik Alanda Başlayan Yangın Otele Ulaşmadan Söndürüldü
17.08.2016 17:03

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde başlayan makilik yangını 4 yıldızlı bir otele 20 metre kala söndürüldü.

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde başlayan makilik yangını 4 yıldızlı bir otele 20 metre kala söndürüldü. Yangında 3 dönüm makilik alanla içindeki 3 konteyner, 4 kayık ve 1 sera kullanılamaz hale geldi.

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi D-400 karayolu kenarındaki makilik alanda saat 14.00 sıralarında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevredekiler itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen 8 itfaiye aracı, su tankeri ve arazöz yangına müdahale etti.

Yaklaşık 2 saat süren yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınırken, bazı vatandaşlar da kendi çabalarıyla yangını söndürmeye çalıştı. Yangında yaklaşık 3 dönüm makilik alanla içinde depo olarak kullanılan 3 konteyner ve 4 kayık ile yaklaşık 20 metrekarelik sera kullanılmaz hale geldi. Yangın, yakındaki 4 yıldızlı bir otele 20 metre kala kontrol altına alınabildi.

Yangın nedeniyle D-400 karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemer'de Makilik Alanda Başlayan Yangın Otele Ulaşmadan Söndürüldü - Son Dakika


Advertisement