Kepenekli'de Yüz Güldüren Yatırım - Son Dakika
Güncel

Kepenekli'de Yüz Güldüren Yatırım

Kepenekli\'de Yüz Güldüren Yatırım

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'ün Saruhanlı programı kapsamında ikinci durağı Kepenekli Mahallesi oldu.

20.10.2017 16:44  Güncelleme: 16:43

154 Mahalle Projesi ile mahallede yapılacak hizmetleri vatandaşlar ile paylaşan Başkan Ergün'e, Kepenekli Mahalle Muhtarı Adil Karadağ ve mahalle sakinleri teşekkürlerini sundu.

17 ilçeye yaptığı yatırımlar ile vatandaşın takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı'nın Kepenekli Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Adil Karadağ ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Başkan Ergün'e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik eşlik etti. Kepenekli Mahallesi'nin 154 Mahalle Projesi ile altyapısının yenileneceğini ifade eden Başkan Ergün, dere ıslah ve taşkın koruma projesi kapsamında hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Ayrıca, mahallede açılan sondajın bağlantısının yapılması için analiz sonucunu beklediklerini ifade etti.

KEPENEKLİ HİZMETTEN MEMNUN

Kepenekli Mahalle Muhtarı Adil Karadağ, "Yapılan hizmetlerden memnunuz. İçme suyu ve kanalizasyon hattımız yenilenecek. İçme suyu hattımız 30 yıllıktı. Aynı zamanda 2 gün içinde sondajımız açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri de mahallelerinde yaşanacak altyapı dönüşümü için Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kepenekli'de Yüz Güldüren Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement