Keskin'den Büyükşehir Belediyesi Personeline Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Güncel

Keskin'den Büyükşehir Belediyesi Personeline Teşekkür Yemeği

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kamyoncular Garajı'nda asfaltlama çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve esnaflara teşekkür yemeği verdi.

23.12.2015 14:46

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Keskin, "Sadece Kamyon Garajını değil, açık oto pazarını da Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert ile gezdik. Hem bu alanı hem de açı oto pazarını yaptılar. Orası gerçekten Malatya'nın yüz akı oldu. Burası ve açık oto pazarı Malatya'nın göz bebeği çünkü buralara Malatya dışından gelen insanlar var. Bu anlamda yaptıkları çalışmalardan dolayı esnafım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a ve ekibine, burada çalışmada bulunan belediye personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Keskin, hükümetin yaptığı çalışmalarla esnafa büyük destek sağladığını kaydederek, "Hükümetimiz gerçekten esnafımıza büyük bir hizmet yaptılar. Büyük bir özveride bulundular. Verdikleri sözleri yerine getirdiler. ÖTV'siz araç verecekler. Maaşlarında yüzde 15 kesinti oluyordu, onu tamamen kaldırdılar. Bu esnafımız için çok iyi oldu. Emeklilerimiz için 100 TL seyyanen bir zammı Malatya'da biz istemiştik. Bu Malatya esnafının talebiydi ve yerine getirildi. Esnafımız için verilmiş olan sözleri ve teşvikleri sürekli takipçisiyiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keskin'den Büyükşehir Belediyesi Personeline Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement