Kilis'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kilis'ten Kısa Kısa

Kilis\'ten Kısa Kısa

Kilis’te, Suriye’den Türkiye’ye getirilen 2 adet makineli tabanca ile 10 adet şarjör ele geçirildi.

04.08.2014 13:08

Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye getirilen 2 adet makineli tabanca ile 10 adet şarjör ele geçirildi.

Merkez ilçeye bağlı Deliosman köyü Suriye sınır hattında Kemal Yanık Hudut Karakolu ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti esnasında, kimliği belirsiz şahıs yada şahıslarca Suriye'den yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 2 adet makineli tabanca ve 10 adet şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

60 KİLO KAÇAK ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

KİLİS (İHA) - Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye getirilen 60 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Elbeyli ilçesine bağlı Aşağıbeylerbeyi köyü Suriye sınır hattında, Dağ Hudut Karakolu sorumluluk sahasında icra edilen devriye faaliyeti esnasında kimliği belirsiz şahıs yada şahıslarca Suriye'den yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 60 kilo kaçak çay ve 2,5 kilo kahve sınır devriyeleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

525 KİLO KAÇAK ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

KİLİS (İHA) - Kilis'te, iki ayrı olayda 525 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Merkez ilçeye bağlı Kocabeyli köyü Suriye sinir hattında Şerif Kaya Hudut Karakolu ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti esnasında kimliği belirsiz şahıs yada şahıslarca Suriye'den yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 70 kilo kaçak çay sınır birlikleri tarafından ele geçirildi.

İkinci olayda, Elbeyli ilçesine bağlı Çangallı köyünde alınan duyum üzerine Ş.E. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada Suriye'den yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 455 kilo kaçak çay ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlandı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kilis'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement