Kına Gecesi Sektör Oldu - Son Dakika
Güncel

Kına Gecesi Sektör Oldu

Kına Gecesi Sektör Oldu

İzmir'de kına gecesi ürünlerine olan rağbet, sosyal medyada gelin adaylarının paylaşımları ile büyük artış göstermeye başladı.

19.12.2015 11:45

İzmir'de kına gecesi ürünlerine olan rağbet, sosyal medyada gelin adaylarının paylaşımları ile büyük artış göstermeye başladı.

Son yılarda sosyal medyadan yapılan paylaşımların artması, kına geceleri için hazırlanan bindallılardan konuşma balonlarına, kına sepetlerinden testilere kadar birçok ürüne olan talebi artırdı. Bu ürünlerin en çok satıldığı yerlerin başında da tarihi Kemeraltı Çarşısı geliyor. Kemeraltı'nda kına geceleri için özel üretim yapan girişimci Ercüment Kaya, "Sosyal medyanın çok kullanılması, fotoğrafların paylaşılması sektörümüze can suyu oldu. Bindallı, bereket parası, konuşma balonları, bereket testisi gibi kına gecesi için özel hazırlanan eşyalara talep de fiyatlar da artıyor" dedi.

Nezi Kuaför'ün sahibi Reyhan Yıldız ise, kına için kıyafet ve kına gecesinde kullanılacak eşyalar kadar, gelin adayının saçının da önem taşıdığına dikkat çekti. Saç için en ucuz kına paketinin 200 TL'den başladığını belirten Reyhan Yıldız, "Paket; saç modeli ve kesimi, kaş alımı, porselen makyaj gibi işlemleri içeriyor. Ama günümüzde gelin adayları, özellikle sosyal medyanın da yaygınlaşması ile kına gecelerine de gelin olacakları geceler gibi titiz davranarak. daha fazla bütçeler ayırabiliyor" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kına Gecesi Sektör Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement