Kınık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kınık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Kınık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

İzmir'in Kınık İlçesine bağlı Poyracık Mahallesinde açılan Dikiş ve Nakış kurslarının yıl sonu sergisi 23 Mayıs Salı günü açıldı.

24.05.2017 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergi açılışına Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer,Kınık Milli Eğitim Müdür Vekili Hilmi Güral,Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güngör,, Poyracık Mahalle Muhtarı Akif Çam ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güngör 'Halk Eğitim Merkezi olarak hedefimiz halkımızı yaş sınırı olmadan yediden yetmiş yediye kadar eğitmektie bu doğrultuda Poyracık Mahallemizde açtığımız 2 kursun bitiş sergisini açıyoruz ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum'dedi.Kınık Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterilerini sunmalarının ardından mezun olan kursiyerlere belgeleri Protokol üyeleri tarafından verildi. Serginin açılışı Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün ve Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer tarafından yapıldı.Sergi açılışının ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek kursiyerlerin ürettikleri giysileri inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kınık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement