Kırıkkale-Ankara Karayolundaki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale-Ankara Karayolundaki Trafik Kazası

Kırıkkale-Ankara Karayolundaki Trafik Kazası

Kırıkkale-Ankara karayolunda lastiği patlayan otomobilin çarptığı yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı.

21.07.2012 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale-Ankara karayolunda lastiği patlayan otomobilin çarptığı yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı. Can pazarının yaşandığı kazada 16 kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale-Ankara karayolu Lalahan beldesi girişinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ankara istikametine gitmekte olan Ekrem Şaşkın idaresindeki 06 CHN 44 plakalı otomobilin lastiği patladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aynı istikamete gitmekte olan Mükerrem Er kontrolündeki 06 CND 08 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Elmadağ özel toplu taşıma aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle içi yolcu dolu olan minibüs, bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikti toplam 16 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolunda trafik bir süre kontrollü verildi. Minibüste sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İşlerine gitmek için kazanın olduğu yerden geçen vatandaşlar, kazayı şaşkın bakışlarla izledi. Kazanın tanığı Nevzat Örs, "Otomobil yandan minibüse çarptı, minibüste direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı ve yuvarlandı" diye konuştu.

Yolcu minibüsünün hurdaya döndüğü kazada, bariyerlerin yanında duran minibüsün kopan tekerleği ise dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale-Ankara Karayolundaki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement