Kırıkkale Şehit Babalarının Mezarına Çiçek Koyup, Öptüler - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Şehit Babalarının Mezarına Çiçek Koyup, Öptüler

Kırıkkale Şehit Babalarının Mezarına Çiçek Koyup, Öptüler

Şehitlik ziyaretine Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, il müdürleri, sivil toplum örgütleri, şehit dernekleri ve...

07.08.2013 17:08

Şehitlik ziyaretine Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, il müdürleri, sivil toplum örgütleri, şehit dernekleri ve yakınları katıldı.Yağmur ve Yaren adlı çocuklar, kabri başında dua ettikleri babalarının resimlerini öpüp, özlemi içinde olduklarını dile getirdiler.

Şehitlik ziyaretinde bir şehit babası Mehmet Gencer ise yaptığı açıklamada, Geçenlerde Diyarbakır'da PKK şehitliği açıldı biliyorsunuz, törenler yapılarak basını çağırarak açıklamalarda bulundular. Reklamlarını yaptılar, şehitlik açtılar. PKK'lıların açtığı bu şehitliğe devleti yöneten hiçbir kesimden tepki gelmedi, kabullendiler onların şehit olduğunu. Ben merak ediyorum. Burada yatan bu evlatlarımız mı şehit., evlatlarımıza kurşun sıkanlar mı şehit. Açılım adı altındaki safsata devam ediyor. Buna şiddetle karşıyız dedi.

Ziyarette, kentin üst düze yöneticileri tarafından şehit mezararı gezildi, karanfiller konuldu, yakınlarına taziyede bulunuldu. Vali Ali Kolat, şehitliğin gezilmesinden sonra yaptığı açıklamada, Vatan, milletin huzur ve güveni, bayrak için canlarını feda eden şehitlerimize minnettarız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Şehit Babalarının Mezarına Çiçek Koyup, Öptüler - Son Dakika


Advertisement