Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Kan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Kan Açıklaması

15.04.2018 09:44

Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Ufuk Kan, şehir içi ulaşımda vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tuttuklarını bildirdi.

Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Ufuk Kan, şehir içi ulaşımda vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tuttuklarını bildirdi.

Kan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 araç ile vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Araçların içerisinde ve dışarında güvenlik kamerası bulunduğunu anımsatan Kan, vatandaşların ihbarları üzerine kamera kayıtlarını incelenerek değerlendirme yapıldığını belirtti.

Şoförün hatalı olduğu durumlarda çeşitli cezalar uygulandığını ifade eden Kan, "Vatandaşların ihbarları bizim için çok önemli. Suç şoförün mü ya da vatandaşın mı onlara bakıyoruz ve şoförün ise para cezası kesiyoruz. Eğer yüz kızartıcı suçu varsa araçlardan süreli yada süresiz olarak uzaklaştırma cezası veriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek bizim görevimiz. Herkesi memnun etmeye çalışıyoruz. Şehir içi ulaşımın sorunsuz bir şekilde sağlanması için 50 aracımız hizmet vermektedir. Araçlarımız 3 dakikada bir kampüs hattına, 10 dakika da bir ise mahallelerimize servis çekiyor." diye konuştu.

Kan, araçların 07.20-23.15 saatleri arasında hizmet verdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Kan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement