Kırklarelililer Seferber Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırklarelililer Seferber Oldu

Kırklarelililer Seferber Oldu
13.12.2018 10:48

Kırklareli'de "Haydi Kırklareli donör olmaya" sloganıyla düzenlenen lösemili çocuklar için kök hücre ve kan bağışı kampanyası için Kırklarelililer seferber oldu.

Kırklareli Belediyesi, Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi ve Lüleburgaz Kan Merkezi iş birliğinde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda konuşlandırılan kan bağışı tırı ve çadırda gerçekleştirilen kampanyaya destek vermek isteyen Kırklarelili vatandaşlar kampanyaya büyük ilgi gösterdiler.

Kan bağışında bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, hayat kurtarabilmek için kan numunesi verdiğini söyledi.

Lösemi teşhisi bulunan yaklaşık 2 binden fazla çocuğun yaşamlarını idame ettirmeye çalıştığını söyleyen Kesimoğlu ''Hiçbir şey insan yaşamından daha değerli değildir. Herkes bu ülkede, bu dünyada sağlıklı yaşam hakkına sahiptir. Bugün 2 binin üzerinde genç insanımız kök hücre bekliyor. Kırklareli halkı olarak biz her konuda duyarlı olduğumuz gibi bugünkü etkinlikte de aynı duyarlılığı gösterdik. Katkı yapan herkese, duyarlı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Kök hücre bekleyen kan ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza da sağlık diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırklarelililer Seferber Oldu - Son Dakika


Advertisement