Kısa Filmin Uzun Hikayesi "Sır" - Son Dakika
Güncel

Kısa Filmin Uzun Hikayesi "Sır"

Kısa Filmin Uzun Hikayesi "Sır"

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi bir birinden farklı etkinliklerle başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

23.02.2013 13:18

Eğitmen ve Yönetmenliğini Togay Şenalp'in yaptığı Kısa Filmin Uzun Hikayesi "Sır" adlı Kısa Film ve Belgesel gösterimi değerli halkımıza sunuldu.

Gösterim, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Meclis Üyesi Funda Akçalı, Yazı İşleri Müdüresi Pembegül Yıldız ve yaklaşık 120 kişinin katılımıyla Mavi Galeride gerçekleşti.

Gösterimin başında konuşma yapan Eğitmen ve Yönetmen Togay Şenalp konuşmasında"4 aydır Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde fotoğraf ve kısa film kursunu veriyorum. Kurslardan çok güzel sonuçlar aldık. Bu çalışmalarımızı bodrum foto film blog sayfasında paylaşıyoruz. Bu işi çok yapmak isteyen, çok sabreden ve çok seven ekibimizle yolumuza devam ettik. Geldiğimiz nokta da başarılı ekibimizle 3 aylık süreçte bir film yaptık ve şuan bunun mutluluğunu yaşıyoruz. 2. film çekimlerimize başladık. Yaza doğru tekrar yeni filmlerle sizlerle birlikte olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız " Sır" adlı kısa filmle kısa film festivaline de katıldık. Bugün burada bizlerle mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz ." dedi.

Senaryosunu Ayşe Ülgen Özceviz' in yazdığı, oyunculuğunu Pınar Kurtel, Hasan Tahsin Çanakçı, Mert Cömert, Ege Özceviz, Berna Türk, Müşerref Saatli Bulmuş, Svetlana Sarı, Hülya Günal ve Gürkan İpek yaptığı filmde; kamera çekimlerinde Togay Şenalp, kamera arkasında, Hülya Günal , Mert Cömert, Hasan Tahsin Çanakçı, Işık Gürkan İpek, Mert Cömert, Svetlana Sarı, dekor kostümde Müşerref Saatli Bulmuş, Berna Türk, Set Asistanı Ebru Zeytin Atarer ve Kurgu Montajı Hülya Günal görevlerini çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.

Kısa Filmin Uzun Hikayesi " Sır " adlı kısa filmin gösterimin ardından filmin kamera arkasının da çekimlerini yapan Turgutreis Film Ekibi izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Gösterim ve oyuncular katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Film sonunda düzenlenen kokteyle mutluluğun tadını çıkaran Turgutreis Film ekibi katılımcıların teşekkürlerini kabul ederek bol bol fotoğraf çekildiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kısa Filmin Uzun Hikayesi 'Sır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement