Kitapseverlerin Sinan Yağmur Sevgisi - Son Dakika
Güncel

Kitapseverlerin Sinan Yağmur Sevgisi

Kitapseverlerin Sinan Yağmur Sevgisi

Ünlü yazar Sinan Yağmur, 31'inci İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda düzenlediği imza gününde sevenleriyle buluştu.

25.11.2012 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yazar Sinan Yağmur, 31'inci İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda düzenlediği imza gününde sevenleriyle buluştu.

Aşkın Gözyaşları, Aşka Yolculuk kitaplarının yazarı Sinan Yağmur, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 31'inci İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluştu. Ünlü yazarın kitabını imzalatmak için sevenleri stant önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Okuyucularının yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinan Yağmur, "İnsan aşktan yaratıldı. Yaratıldığı andan itibaren de maşukunu bulmak için de bir yolculuğa çıktı. Aşkın Gözyaşları, Aşka Yolculuk Veysel Karani gibi kitaplarımızda okuyucular aradıklarını buldular. Kendilerini o kitapta gördüler. Dolayısıyla buraya kitap imzalatmaya gelmediler. Kendi yüreklerini imzalatmaya geldiler. Çünkü onlar sevgi, aşk; çünkü onlar varsa aşkı yazan kalem de var" diye konuştu.

Kitaplarını okuyucularıyla buluşturan Destek Yayınları'na teşekkür eden Yağmur, "Bir yazar bir edebiyatçı milli, manevi değerlerine saygı duyup, kendi tarihi ve kendi inancıyla barışık kalıp, Cenabı Allah'tan istemesini ve halktan da beslenmesini bilmelidir. Bunu yaptığınız zaman kalbinize derman, yüreğinize ferman her zaman üfleniyor. Bu yoğun ilgiden dolayı bizi saatlerdir sırada bekleyen bütün okuyucularıma teşekkür ediyorum. Allah onların varlıklarını eksik ettirmesin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kitapseverlerin Sinan Yağmur Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement