Kızını Arayan Babanın Darbedildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Kızını Arayan Babanın Darbedildiği İddiası

Kızını Arayan Babanın Darbedildiği İddiası

BDP İl Başkanı Alçınkaya: "Parti binamızda böyle bir olay olmadı. Biz dışarıda karşılaştık"

06.11.2013 15:21

BDP İl Başkanı Mehmet Alçınkaya, bir aydır haber alamadığı kızının partisinin il başkanlığında darbedildiği iddiasına ilişkin, "Parti binamızda böyle bir olay olmadı. Biz dışarıda karşılaştık" dedi.

Alçınkaya, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kendilerinin kimseyi darbetmediklerini söyledi.

Alçınkaya, üniversite öğrencisi kızıyla ilgili kendilerine danışan bir baba olduğunu belirterek, "Bu arkadaşlarla dışarıda karşılaştık. Kendisine 'hoşgeldin' dediğimde elimi uzatıp iterek küfür etti" şeklinde konuştu.

"Buna rağmen bir babanın bu konuyla ilgili hassasiyetini bildiğimiz için hoşgörüyle karşıladık" diyen Alçınkaya, herhangi bir tepki göstermediklerini öne sürdü.

Daha sonra üniversite öğrencisi kızın annesiyle de konuştuklarını ifade eden Alçınkaya,  "Parti binamızda böyle bir olay olmadı. Biz dışarıda karşılaştık" diye konuştu.

Alçınkaya, şunları kaydetti:

"Biz demokratik siyaseti temel alan bir partiyiz. Türkiye'nin demokratikleşmesi, özgürleşmesi ve barış sürecinin bu topraklarda hayat bulması için parlamento içinde ve dışında mücadele eden bir partiyiz. Bütün insanların aşağıya inip siyaset yapmasını esas alan bir parti olarak, iddia edildiği gibi bir babanın kızıyla ilgili sorduğu soruya cevap verebilecek bir şeyimiz yoktur."

Olayla iligli karakoldan arandığını anlatan Alçınkaya,  ifade vermeye gideceğini sözlerine ekledi.

Kocaeli Üniversitesinde (KOÜ) okuyan kızından yaklaşık bir aydır haber alamayan C.A, kızını aramak için geldiği BDP İl Başkanlığında darbedildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızını Arayan Babanın Darbedildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement