Koç, Derneklere Hem Anlattı Hem Dinledi - Son Dakika
Güncel

Koç, Derneklere Hem Anlattı Hem Dinledi

Koç, Derneklere Hem Anlattı Hem Dinledi

Timur Koç, Özgürlük Mahallesi, Erişler Durağı İklim Kıraathanesinde düzenlenen toplantıda bölgedeki dernek başkanları ile bir araya geldi.

07.01.2014 10:47

CHP Çayırova belediye Başkan Adayı Timur Koç, Özgürlük Mahallesi, Erişler Durağı İklim Kıraathanesinde düzenlenen toplantıda bölgedeki dernek başkanları ile bir araya geldi. Koç'a ilçe Başkanı Rasim Meriç, eski ilçe Başkanları Oruç Gökbulak ve Veysel Suludere, Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç, Gençlik kolları Başkanı Cengiz Eroğlu, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

Toplantıya, Gebze eski Sivaslılar Dernek Başkanı ve Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş, Kangal dernekler federasyonu Başkan yardımcıları Özcan Erdoğan, Kazım Ekinci, Özgürlük mahallesi Meclisi Girişimi adına muhtar Adayı Erdinç Yılmaz, Mısırören Köy Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Tiyar, Mısırören Köyü Muhtarı, Av. Yaşar Karateke, nönü Mahallesi muhtar adayı Nur Gökhan, Akse Mahallesi Muhtar adayı Murat Çakırer, Gebze Sivaslılar dernek başkanı Bahattin Zile ve Cemevi başkanı İbrahim Araz ile çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.

Toplantının organizasyonunu yapan Belediye meclis üyesi aday adayı Ata Savaş Durak'ın konuşmasının ardından söz alan Belediye başkan adayı Timur Koç, Çayırova'nın geleceği açısından büyük önem taşıyan projeler hazırladıklarını, 12 Ocak'ta kamuoyu ile paylaşacaklarını vurguladı.

Derneklerin Çayırova'nın sorunları ile ilgili görüşlerini de alan Koç,"Çayırova'nın örnek ilçeler arasına girecek potansiyeli var. Başta sınırların yeniden belirlenmesi ile büyük projelerin yolu açılacak. Maddi kaynakları ilçe olarak atılım yapmaya müsait. İyi bir vizyon, doğru bir planlama ve isabetli projelerle örnek bir Çayırova ortaya çıkaracağımızı vaat ediyoruz. Bunu da hep birlikte, demokratik kitle örgütlerinin de katkısı ve katılımı ile yapacağız. Bu da başka bir sözümüzdür" dedi.

Koç, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, yeni bir Çayırova için herkesten destek beklediğini ifade ederek, derneklere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç, Derneklere Hem Anlattı Hem Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement