Kocaeli Büyükşehir Yöneticilerine Tataristan'dan Misafir - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli Büyükşehir Yöneticilerine Tataristan'dan Misafir

21.04.2014 14:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında dünya çocukları Kocaeli'ye gelmeye devam ediyor.

23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Tataristan'dan ilimize gelen çocuklardan ikisi Başkan Vekili Özak ile Genel Sekreter Yardımcısı Büyükakın tarafından misafir ediliyor

Dünya çocuklarını evlerinde misafir eden aileler arasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da bulunuyor.

BÜYÜKŞEHİR'E MİNİK MİSAFİR

Büyükşehir'in organize ettiği festival kapsamında ülkemize gelen misafir öğrenciler, kalacakları ailelere dağıtılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri de bu kapsamda evlerinde minik öğrencileri misafir ediyor. Rusya ve Tataristan'dan gelen çocuklar, İzmit Mehmet Sinan Dereli Okulu ile Körfez İGSAŞ Okulu'nda yanlarında kalacakları aileler ve çocuklarıyla tanıştı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Tataristan'dan gelen Renata Latitova'yı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da yine Tataristan'dan Alsu Kayrulina'yı evlerinde misafir ediyor.

ÜLKELER GELMEYE DEVAM EDİYOR

Büyükşehir'in düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı, 23-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yurt dışından öğrenci grupları şehrimize gelmeye devam ediyor. Son olarak Rusya'dan 19 öğrenci ile Tataristan'dan 30 öğrenci şehrimize geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Büyükşehir Yöneticilerine Tataristan'dan Misafir - Son Dakika


Advertisement