Kocaelili Zeliha, Portekiz'den Bir Altın Bir Gümüşlü Döndü - Son Dakika
Güncel

Kocaelili Zeliha, Portekiz'den Bir Altın Bir Gümüşlü Döndü

Kocaelili Zeliha, Portekiz\'den Bir Altın Bir Gümüşlü Döndü

İzmit 50. yıl İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Zeliha Keser, Portekiz'in Oerias kentinde 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan Multinations Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nda 400 metre serbestte Avrupa Şampiyonu, 800 metre de Avrupa 2. si oldu.

01.04.2015 12:43

İzmit 50. yıl İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Zeliha Keser, Portekiz'in Oerias kentinde 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan Multinations Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nda 400 metre serbestte Avrupa Şampiyonu, 800 metre de Avrupa 2. si oldu. Şampiyon öğrenci Zeliha Keser hedefinin Avrupa Gençlik Olimpiyatları (EYOF) olduğunu söyledi. İzmit 50 Yıl İlköğretim Okulu'nda Portekiz'in Oerias kentinde yüzme şampiyonu olan Zeliha Keser için okulunda plaket töreni yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Hasanoğlu, Okul Müdürü İbrahim Ergün, Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir ve okul öğrencileri hazır bulundu. Şampiyon öğrenci Zeliha Keser'e plaketini İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Hasanoğlu taktim etti.

zun bir hazırlık sonucunda şampiyon olduğunu söyleyen Zeliha Keser, "Yaklaşık 1 yıl boyunca Portekiz'de yapılacak şampiyona için çalışmalar yaptım. Derslerim başlamadan önce ve bittikten sonra antremanlarımı yapmaya devam ettim. Hafta için tek haftasonu çift çalışmalar uyguladık. Başarılı olduğum için ve Türkiye'nin bayrağını Portekiz'de dalgalandırdığım için çok mutluyum. Hedefim Avrupa Gençlik Olimpiyatları (EYOF). Şimdi EYOF için çalışmalarımı sürdürüyorum." dedi.

Okul müdürü İbrahim Ergün şampiyon Zeliha Keser'i Ata altınıyla ödüllendirirken Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir de okullarında Zeliha'ya tam eğitim bursu ile ödüllendirdiklerini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelili Zeliha, Portekiz'den Bir Altın Bir Gümüşlü Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement