Kocaelispor'un Eski Futbolcuları, Cem Sinan'ın Oğlunun Sünnet Düğününde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kocaelispor'un Eski Futbolcuları, Cem Sinan'ın Oğlunun Sünnet Düğününde Buluştu

Kocaelispor\'un Eski Futbolcuları, Cem Sinan\'ın Oğlunun Sünnet Düğününde Buluştu

Kocaelispor'un, geçmişte Türkiye Birinci Ligi olan Süper Lig'de mücadele ettiği yıllarda takımın unutulmaz futbolcuları, takım arkadaşları Cem Sinan Vergül'ün oğlu Cem Batın'ın sünnet düğününde bir araya geldi.

17.09.2015 14:57

Kocaelispor'un, geçmişte Türkiye Birinci Ligi olan Süper Lig'de mücadele ettiği yıllarda takımın unutulmaz futbolcuları, takım arkadaşları Cem Sinan Vergül'ün oğlu Cem Batın'ın sünnet düğününde bir araya geldi. Polonya asıllı Türk futbolcu Kaan Dobra (Dobrovski) ve Taner Gülleri de Vergül ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sünnet düğününe Kocaelispor'da oynadığı yıllarda özellikle 3 büyüklere attığı gollerle adını duyuran ve televizyon kanallarındaki bazı şov programlarında ve yarışmalarda da sık sık kullanılan 'Dobrovski oldu' sözünün ilham kaynağı olan Kaan Dobra ve yine takımın golcülerindenTaner Gülleri'nin yanı sıra, Engün Öztonga, Tuncay Akgün, Murat Şahin, Cenker Dirlik de geldi.  Welborn Otel'de gerçekleştirilen sünnet düğününde, bugün amatör kümeye düşen yeşil siyahlı takıma gönül vermiş davetliler de bu futbolcularla sohbet etti.  Şu anda İzmit'te futbol okulu bulunan Kaan Dobra özellikle futbolseverlerin ilgi odağı oldu. Takımın ele avuca sığmaz eski futbolcularından Cem Sinan vergül, eşi Esra Vergül ile birlikte davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelispor'un Eski Futbolcuları, Cem Sinan'ın Oğlunun Sünnet Düğününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement