Kocasını Bastonla Döverek Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kocasını Bastonla Döverek Öldürdü

Kocasını Bastonla Döverek Öldürdü

Çorum'da, 77 yaşındaki kocasını bastonla döverek öldürdüğü iddia edilen 42 yaşındaki kadın, 20 yıl hapis cezası aldı.

02.03.2012 11:31  Güncelleme: 14:04

Çorum'da 77 yaşındaki eşi R.E.'yi bastonla döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 42 yaşındaki F.E., 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2010 yılının Temmuz ayında meydana gelen olayda R.E., evinde ölü olarak bulundu. Kafasından aldığı darbelerle öldürülen R.E.'nin eşi F.E., gözaltına alındı. Polis sorgusunda suçunu kabul eden kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Tutuklu sanık F.E. dün son kez hakim karşısına çıktı. Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ifade değiştirip suçunu kabul etmeyen F.E., "Kocamı bastonla dövdüğüm, yalan. Nasıl öldü, kim tarafından öldürüldü; bilmiyorum. Asıl o beni döverdi. Ben suçsuzum" dedi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan tutuklu sanık F.E., olay günü de evde olmadığını ileri sürdü.

R.E.'nin 49 yaşındaki oğlu Ş.E. ise üvey annesiyle babasının 2009 yılından bu yana geçinemediğini ve bazen tartıştıklarını söyledi. Ş.E., "Sanık birkaç kez babamı darp etmişti. Babam bu nedenle boşanma davası açtı. Darp olayının ardından babamı yanıma aldım. Sonra rahat edemediğini söyledi. Ev kiraladık. Orada da rahat edemeyince en son ölü bulunduğu eve taşınmıştı" diye konuştu. Babasının ölmeden önce bir tarla sattığını da söyleyen Ş.E., aldığı paranın da ortada bulunmadığını belirtti.

Mahkeme heyeti sanığa, eşini döverek öldürdüğü gerekçesiyle 20 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocasını Bastonla Döverek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement