Konservatuar Başkenti Mest Etti - Son Dakika
Güncel

Konservatuar Başkenti Mest Etti

Konservatuar Başkenti Mest Etti

Kayseri Türküleri 'Kadim Kent Kayseri' Günleri'ne renk kattı.

22.10.2012 13:11

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Kayseri Valiliği, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, şirketler ve firmaların katılımıyla Ankara Congresium'da düzenlenen 'Kadim Kent Kayseri' Günleri sona erdi. Programın son gününde sahne alan Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Ankaralıları büyüledi.

Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Bölümü, seslendirdikleri birbirinden güzel Kayseri Türküleri ile 'Kadim Kent Kayseri' Günleri'ne renk kattı. Büyük ilgi toplayan konsere Ankara'da yaşayan Kayserililerin yanı sıra Ankaralıların ilgisi de yoğun oldu.

Kayseri Türküleri büyük ilgi çekerken konseri dinleyenler, zaman zaman türkülere eşlik etti. Gurbette yaşayan Kayserililer ise memleket hasretlerini bu türkülerle giderdi.

ERKAN TAN'DAN ÖVGÜLER

Tv 8 Ankara Temsilcisi ve aynı zamanda 'Kadim Kent Kayseri' Günleri'nin sunuculuğunu yapan Erkan Tan, konserin ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuarı'na övgüler yağdırdı.

Belediye Konservatuarı'nın Ankaralılara türkü ziyafeti çektiğini söyleyen Tan, "Bir konser daha verin istiyoruz. Size doyamadık" dedi. Tan, bu güzel etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konservatuar Başkenti Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement