Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 5 Yaralı

Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 5 Yaralı

Adıyaman'da hafif ticari araç, kontrolden çıktıktan sonra takla atarak yol kenarındaki tarlaya devrildi.

15.01.2013 08:41

Adıyaman'da hafif ticari araç, kontrolden çıktıktan sonra takla atarak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Kazada araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralanırken, hurdaya dönen araçta inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda alkol şişesi buldu.

Kaza, dün gece geç saatlerde Adıyaman Orman Yolu Mevkii'nde meydana geldi. Aşırı hızlı gittiği öne sürülen ve sürücüsü belirlenemeyen 02 AF 485 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarken taklalar atıp, yol kenarındaki tarlaya devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri hurdaya dönen araçta yaralanan 15 yaşındaki Elif Göksu, 18 yaşındaki Hacer Şekerci, 23 yaşındaki Muhammed Çetin ve 24 yaşındaki Çağdaş Ağdaş ile adı öğrenilemeyen sürücüyü ilk müdahale ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

ALKOL ŞİŞELERİ BULUNDU

Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırılması ardından kazayı incelemeye gelen polis ekipleri, hurdaya dönen hafif ticari araçta çok sayıda alkol şişesine rastladı. Çevredekilerin bilgisine başvuran ekipler, kazada yaralanan 5 kişinin ormanda alkol aldıktan sonra yola çıktığını belirledi. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu ifade edilirken, polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement