Konuk Olduğu Kanala Programcı Oldu! - Son Dakika
Güncel

Konuk Olduğu Kanala Programcı Oldu!

Konuk Olduğu Kanala Programcı Oldu!

Sempatik televizyoncu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel programında elinde Türk bayrağı ve giydiği kırmızı renk kıyafetiyle çocuklar gibiydi.

24.04.2014 14:05  Güncelleme: 14:00

Özlem Demir 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla düşüncelerini şu sözlerle ifade etti;

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, iki bayramı bir arada yaptığımız bir gün.

23 Nisan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü ve aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması da Türkiye'nin sadece ülkemizdeki değil, tüm dünya çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlı.. Türk ulusunun 94.yıl dönümünde; Hem milletimizin hem de çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ekin Türk TV'deki programına 23 Nisan türküsü eşliğinde oyunlar oynayarak başlayan Özlem Demir bayrama özel kıyafetiyle de dikkat çekti.

Hafta içi her gün saat 14.00-16.00 arası Ekin Türk TV de Özlem Demir ile ÖZLEMCE programında klip istekleri programını hazırlayıp canlı sunumunu yapan sempatik sunucu her hafta Çarşamba günleri de programında konuk ağırlıyor. Bu haftaki konuğu da bir dönem birlikte program hazırlayıp sunduğu Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Akyürek oldu.

Kıyafeti pişti oldu!

Sempatik sunucu Özlem Demir'in bu hafta ki konuğu eski program partneri THM sanatçısı Ali Akyürek'in kostümünün rengiyle seksi sempatik sunucu Özlem Demir'in kıyafetinin renkleri aynıydı.

Konuktu, Programcı oldu.

THM sanatçısı Ali Akyürek eski partneri Özlem Demir'in programına konuk sanatçı olarak katıldı. Program sonrası kanal yönetimiyle 13 programlık programa hazırlayıp sunmak için imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konuk Olduğu Kanala Programcı Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement