Konya - Beyşehir'de Öğrenci Servisi Devrildi: 24 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya - Beyşehir'de Öğrenci Servisi Devrildi: 24 Yaralı

Konya - Beyşehir\'de Öğrenci Servisi Devrildi: 24 Yaralı

Beyşehir'de öğrenci servisi devrildi: 24 yaralıVIDEO YOKKONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde kamyonun kasasına çarpan öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, servis aracının sürücüsü ve 23 öğrenci yaralandı.

19.10.2016 20:50

Beyşehir'de öğrenci servisi devrildi: 24 yaralı

VIDEO YOK

KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde kamyonun kasasına çarpan öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, servis aracının sürücüsü ve 23 öğrenci yaralandı.

Kaza, bugün saat 18.15 sıralarında Beyşehir- Isparta Karayolu'nun 23'üncü kilometresinde meydana geldi. Beyşehir'de öğrenim gören ilk, orta ve lise öğrencilerini Kıreli Mahallesi'ne taşıyan 60 yaşındaki Hasan Çakmak yönetimindeki 42 HV 674 plakalı midibüs, iddiaya göre karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonun kasasına çarptıktan sonra kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada sürücü Çakmak ve 23 öğrenci yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devrilen öğrenci servisinde 24 öğrencinin bulunduğu belirtildi. Polis, kaçan kamyonunun sürücüsü ve plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Beyşehir'de Öğrenci Servisi Devrildi: 24 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement