Konya'da Çöplükte Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Konya'da Çöplükte Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu

Konya\'da Çöplükte Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu

Konya'nın Sarayönü İlçesi'nde çöplükte bulunan cesedin, hakkında kayıp başvurusu yapılan kasap 36 yaşındaki Hanifi Ölmez'e ait olduğu saptandı.

17.08.2013 17:07  Güncelleme: 22:03

Dövmesinden TEŞHİS EDİLDİ

Konya'nın Sarayönü İlçesi'ne bağlı Çeşmelisebil Beldesi'nde çöplükte bulunan cesedin, hakkında kayıp başvurusu yapılan kasap 36 yaşındaki Hanifi Ölmez'e ait olduğu saptandı.

Eşi tarafından üzerindeki kıyafetleri, ayakkabısı ve kolundaki dövmesinden teşhis edilen Hanifi Ölmez'in otomobilinin de yaklaşık 5 gün önce Cihanbeyli İlçesi'nde yol kenarında terk edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Aracın koltuklarında kan izleri olduğu belirtildi.

Poliste, 'darp ve adam yaralama' gibi suçlardan kaydı bulunan Hanifi Ölmez'in başından tabanca ile vurularak öldürüldüğü saptandı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

DAHA ÖNCE DE VURULMUŞ

Konya'da kasaplık yapan Hanifi Ölmez, 20 Temmuz 2011 tarihinde husumetli olduğu meslektaşı H.K. tarafından kasığından vurularak yaralanmıştı. Bu olaydan 6 ay sonra da Ölmez, H.K.'nın işyerine pompalı tüfek ve tabanca ile silahlı saldırıda bulunmuş ve içeride müşteri olarak bekleyen 53 yaşındaki Bayram Özkara'nın karnından, sol bacağından ve sırtından yaralanmasına neden olmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Çöplükte Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement