Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Konya\'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

08.11.2012 10:50

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Konya Afyonkarahisar Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'dan Konya istikametine seyir halinde olan Tahir D. (55) idaresindeki 42 AAC 38 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı yola geçip Muhsin Yılmaz (55) yönetimindeki 42 BDK 70 plakalı kamyonun önünde yan yattı. Kamyon şoförünün fren yapmasına rağmen durmayan kamyon yan yatan otomobile çarparak sürükledi. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Tahir D. ve Kadriye Bozkaş (35) sıkıştı. Kamyon şoförü kazadan sonra kamyonu yol kenarına çekerek 112 Acil Servisi aradı. Kaza mahalline gelen sağlık görevlileri otomobilde bulunan Kadriye Bozkaş'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, durumunun ağır olduğu öğrenilen sürücü Tahir D.'yi Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil sürücüsü Tahir D.'nin alkollü olduğu öne sürüldü.

Kamyon şoförü Muhsin Yılmaz, "Önüme yan düştü, ben de frene bastım ama duramayarak çarptım. Çarpmanın etkisi ile de otomobilin sürüklendi" dedi.

Kaza yerinde polis tarafından incelemeler yapıldıktan sonra ceset otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement