Konya'da TIR'a Giren Yılan Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Konya'da TIR'a Giren Yılan Paniğe Neden Oldu

Konya\'da TIR\'a Giren Yılan Paniğe Neden Oldu

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR'ın motor bölümüne giren yılan paniğe neden oldu.Yılan nedeniyle şoför geceyi otelde geçirdi. Yılan zorlukla girdiği yerden çıkarılabildi.

23.07.2015 13:24  Güncelleme: 14:12

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR'ın motor bölümüne yılan girdi. Yılan, güçlükle TIR'ın kabin bölümünden çıkartılırken, o anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonunun kamerasıyla kaydedildi.

YILAN YÜZÜNDEN GECEYİ OTELDE GEÇİRMEK ZORUNDA KALDI

Karaman'dan yüklediği buğdayı Konya'nın Ereğli İlçesi'ne getirecek olan Mehmet Özcan, TIR'ın motor bölümünde bir yılanın olduğunu fark etti. Kabin bölümünü açıp çıkartmak istedi. Ancak başarılı olamadı. Geceyi TIR'ın kabininde yatarak geçirip, sabaH Ereğli'ye yola çıkmayı planlayan Özcan, yılan nedeniyle gece bir otelde konakladı. Ardından sabah saatlerinde Ereğli'ye yola çıktı.

YILAN DEMİR ÇUBUKLARLA ZORLUKLA ÇIKARILABİLDİ

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde TIR'da yüklü olan buğdayı boşalttığı sırada yılanın hala motor bölümünde olduğu fark edildi. Bunun üzerine çevredekiler, ellerine aldıkları uzun demir parçalarıyla yılanı bulunduğu yerden çıkartmaya çalıştı. Ancak motor bölümünden kaçan yılan, kabindeki kapının olduğu bölüme geldi. Yılan uzun uğraşlar sonucu güçlükle çıkartıldı. O anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonunun kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da TIR'a Giren Yılan Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement