Kopan Bacağı Dikerek Hastaya Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Kopan Bacağı Dikerek Hastaya Umut Oldu

Kopan Bacağı Dikerek Hastaya Umut Oldu

17 yaşındaki Okan Aksakbağı'ın bacağı, Özel Medline Konya Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla dikildi.

21.06.2012 15:28

Konya'da geçirdiği motosiklet kazasında sol bacağı kopan 17 yaşındaki Okan Aksakbağı'ın bacağı, Özel Medline Konya Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla dikildi.

Yağmurlu havada kullandığı motosikletin hâkimiyetini kaybeden Okan Aksakbağı'ın solbacağı gece yarısı geçirdiği kazada diz kapağından koptu. Aksakbağı'nın kopan bacağı Özel Medline Konya Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, Op. Dr. Ümit Yar, Op. Dr Serhat Yıldırım ve ekibi tarafından dört saat süren ameliyat ile yerine dikildi.

Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün ameliyat sonrasında: "Hastanın sağ bacağındaki atar ve toplardamarlar çok ciddi hasar gördüğü için sağlam olan sol bacağının damarlarını aldık. Bypass ameliyatlarında kullanılan bu yöntem ile kopuk olan damarların tamirini gerçekleştirdik. Dört saat süren zor ve riskli ameliyatın sonunda hastanın dolaşımı normale döndü." dedi.

Geçirdiği başarılıoperasyonun ardından mutluluğunu ifade eden Okan Aksakbağı: "Kazayı geçirdikten sonra yaşadığım korkuyu, ümitsizliği ifade edemem. Hastaneye gelir gelmez hemen ameliyata aldılar. Beni sağlığıma kavuşturan doktorlarıma çok teşekkür ederim. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Tekrar yürüyebilecek olmak benim için hayattaki en büyük ödül." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kopan Bacağı Dikerek Hastaya Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement