Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin de bulunduğu 4 kişi yaraladı.

07.05.2015 14:26

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli'nin de bulunduğu 4 kişi yaraladı.

Edinilen bilgiye göre; Körfez İlimtepe mevkiinde, Ü.K. idaresindeki 41 LH 626 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve bir anda sürücünün kontrolünden çıkan 41 R 5866 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında Ü.K. idaresindeki 41 LH 626 plakalı otomobil kontrolden çıkarak ağaçlık alan şarampole düştü. İddiaya göre arka koltukta oturan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar otomobil içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerin ardından Körfez ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement