Körfez Belediye Başkanı: Davanızın Adamı Olun - Son Dakika
Güncel

Körfez Belediye Başkanı: Davanızın Adamı Olun

Körfez Belediye Başkanı: Davanızın Adamı Olun

Körfez Belediye Başkanı Pehlivan, "AK Parti Türkiye'nin refahı için gece gündüz çalışıyor. Bizde yerelde bu çalışmalara katkı sağlıyoruz." dedi.

28.10.2013 19:26  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fehmi Öztürk ve partili arkadaşlarının düzenlemiş olduğu yemeğe Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Başkan yardımcıları Selahattin Kabadayıoğlu, Mehmet Şendoğan, Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tosun ve kalabalık bir grup olarak partili gençler katıldı.

Hedef Partimizin Oylarını Yükseltmek.

Yemekten sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Körfez'deki siyaset gündemini değerlendirdi. Pehlivan konuşmasında "Halkımız memnuniyeti bizim için önemlidir. Benim önlenemez, gözüm kararmış bir hırsım yok. Verilerim ortada. Üçtane yapılan anket var, ortalama %50 üzerinde çıkıyor. Buda gösteriyor ki halkımız çalışmamızdan memnun." diye konuştu. Birlik ve beraberlik içerisinde partinin oylarını daha da artıracaklarını belirten Başkan Pehlivan "Ak Parti Türkiye'nin refahı için gece gündüz çalışıyor. Bizde yerelde bu çalışmalara katkı sağlıyoruz. Bu partiye hepimizin emeği var. Biliyorsunuz gelişmek emek, emekte yürek ister. Bu süreç içerisinde kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olamaz."dedi.

Gençlere birçok konuda öğütler veren Başkan Pehlivan "Şunu unutmayın aday adaylık süreci geçerken kimsenin adamı olmayın. Benim de adamım olmayın. Siz davanızın adamıolun. Hedefimiz Ak Parti'nin kazanması ise, yaptıklarımız da bu yönde olmalı. Birlik beraberlik içerisinde oyumuzu daha yükseğe nasıl çıkartırız bunu düşünmeliyiz. Herkes üzerine düşen görevini yerine getirsin." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez Belediye Başkanı: Davanızın Adamı Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement