Korkudan Vatandaşı Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

Korkudan Vatandaşı Rehin Aldı

Korkudan Vatandaşı Rehin Aldı

Bodrum'da bir grup esnafla kavga eden, dayak yiyeceğini anlayınca kaçan ve sığındığı bir lokantada 3'ü çocuk 5 kişiyi rehin alan 35 yaşındaki A.S., polis tarafından ikna edildi.

05.08.2015 17:01

Bodrum'da bir grup esnafla kavga eden, dayak yiyeceğini anlayınca kaçan ve sığındığı bir lokantada 3'ü çocuk 5 kişiyi rehin alan 35 yaşındaki A.S., polis tarafından ikna edildi. Gözaltına alınan A.S., bugün sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde aşırı alkol alarak esnafla sık sık kavga ettiği belirtilen işsiz A.S., geçen pazartesi günü akşam saatlerinde bir kez daha esnafla tartıştı. Büyüyen tartışma arbedeye dönüşünce dayaktan kaçtığı belirtilen A.S., bir restorana sığındı. Restoranın mutfağından ekmek bıçağını alarak 3'ü çocuk 5 kişilik Ankaralı bir aileyi rehin alan A.S., kimseyi yanına yaklaştırmadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini sağladı. Ardından A.S. ile görüşmek için bir emniyet amiri restoranın içine girdi. 10 dakika süren görüşmenin ardından A.S. elindeki bıçakla teslim oldu. Rehin alınan tatilciler N.Ö., E.Ö., S.B., F.O.Ö.  ve A.A.S. olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Restoranın arka kapısından polis otosuna bindirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen A.S.'ye esnaf tepki gösterdi. A.S.'nin emniyette verdiği ifadede, "Amacım kimseyi yaralamak veya zarar vermek değildi. Beni kovalayan ve linç etmek isteyen 5-6 kişinin elinden kurtulmak canımı kurtarmak ve polisin gelmesini sağlamak için böyle bir şeye başvurdum. Vatandaşları korkuttuğum için özür dilerim. Bugüne kadar kimseye zarar vermedim. Sadece işsiz olduğum için çok zor günler geçiriyorum" dediği öğrenildi.

Rehin alınan kişiler A.S.'den şikayetçi olmazken; emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğlende adliyeye sevk edilen A.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Korkudan Vatandaşı Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement