Kosova'nın Tek Türk Belediyesi Temel Atma Törenine Büyükelçi Ozan ve Albay Demircioğlu Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kosova'nın Tek Türk Belediyesi Temel Atma Törenine Büyükelçi Ozan ve Albay Demircioğlu Katıldı

Kosova\'nın Tek Türk Belediyesi Temel Atma Törenine Büyükelçi Ozan ve Albay Demircioğlu Katıldı

Kosova'nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa Belediyesi faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

25.11.2014 10:56

Kosova'nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa Belediyesi faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Tamamı Türk nüfüstan oluşan Mamuşa Belediyesi yeni ek hizmet binası temal atma törenine çok sayıda davetli katıldı. 2005 yılında pilot belediye kapsamında belediye statüsüne dönüştürülen Mamuşa Belediyesi, yoğun çalışmaları nedeniyle yaşadığı yer sıkıntısı yüzünden çalışmalarında aksaklık oluyordu. Ancak Mamuşa Belediyesi tarafından alınan kararla yeni ek hizmet binası yapımına karar verildi. Mevcut olan Mamuşa Belediyesi binasının yanına kurulacak olan 2 katlı ve 11 odadan oluşacak olak yeni binada, nufüz ve pasaport ofisi, ehliyet ofisi yanı sıra doğum ofisleri ile müdürlüklere ait ek odaların olacağı belirtildi.

Törende konuşan Mamuşa Belediyesi Başkanı ve Kosova Türk Adalet Partisi- KTAP Genel Başkanı Arif Bütüç desteklerinden dolayı Türkiye Cumhuriyetine teşekkür etti. Büyükelçi Ozan da, Mamuşa Belediyesi'nin çok kısa zamanda büyük işlere imza attığını vurgulayarak Türkiye Cumhuriyeti olarak desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından başta Mamuşa Belediyesi Başkanı Arif Bütüç olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan ve Kosova Türk Temsil Heyet Başkanı Kurmay Albay Faruk Ömer Demircioğlu yeni ek binanın temel atma kurdelesini kestiler. Ardından davetliler yeni binanın ilk çimentosunu döktüler. Tören sonunda Mamuşa Belediyesi Başkanı Arif Bütüç, Büyükelçi Ozan ve Türk Temsil Heyeti Başkanı Albay Demircioğlu'na hizmet plaketi taktim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'nın Tek Türk Belediyesi Temel Atma Törenine Büyükelçi Ozan ve Albay Demircioğlu Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement