Köyde Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Köyde Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlandı

Köyde Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlandı

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı Pazarcık Köyü'nde kadın çiftçilerin katılımı ile Dünya Çiftçi Kadınlar Günü kutlaması yapıldı.

16.10.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı Pazarcık Köyü'nde kadın çiftçilerin katılımı ile Dünya Çiftçi Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. İl Müdürü Recep Kırbaş, kadın çiftçilere günün anısına birer gül hediye etti.

Programa Gıda, Tarım ve Hayvanvılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Güneş, Köy Muhtarı Şeref Cankurt, köyün tarım danışmanı Sezen Erol, sosyolog Memduha Yaman, ev ekonomisti Berrin Hiştir ve köyde bulunan kadın çiftçiler katıldı. İl Müdürü Kırbaş, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nü kutlayıp, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği kadın çiftçilere birer gül verdi.

Ardından çiftçilere tarım ve hayvancılık konularında bilgiler verildi. Burada katılımcılara sebzelerde örtü altı yetiştiriciliğinin önemi, sağlıklı süt elde edilmesi ve diğer tarımsal konularda bilgilendirme yapıldı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köyde Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement