Batman'da Pompalı Tüfekle Ateş Açan Çoban 8 Kişiyi Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Batman'da Pompalı Tüfekle Ateş Açan Çoban 8 Kişiyi Öldürdü

Batman'ın Kozluk ilçesi Öğrensu köyünde çoban olduğu belirtilen kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

02.08.2014 21:36  Güncelleme: 22:02

Ölü SAYISI 8 OLDU

Batman'ın Kozluk İlçesi Öğrensu Köyü'nde çoban olduğu belirtilen kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu ölenlerin sayısı 8 oldu. Saldırıda 1 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İlk bilgilere göre saldırganın akşam saatlerinde hayvanlarını sağanların üzerine pompalı tüfek ve tabanca ile ateş ettiği belirlendi. Olayda mermilerin isabet ettiği 3'ü kadın 8 kişi öldü. Saldırıda yaralanan kişinin de Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan saldırganın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Pompalı Tüfekle Ateş Açan Çoban 8 Kişiyi Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement