Koza Lions Kürşat Başar'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Koza Lions Kürşat Başar'ı Ağırladı

Koza Lions Kürşat Başar\'ı Ağırladı

Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliği ile kendinden söz ettiren Kürşat Başar, Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan moderatörlüğünde Bursalı kadınlarla keyifli bir söyleşiye imza attı.

16.03.2017 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'nun köklü kulüplerinden Koza Lions Kulübü, Gazeteci, Yazar ve Müzisyen Kürşat Başar'ı ağırladı. Altın Ceylan'da gerçekleştirilen toplantıda Başar, Koza Lions Kulübü üyeleriyle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı kulüp başkanları ve üyelerinin yanı sıra söz yazarı ve müzik prodüktörü Zeynep Talu da katıldı. Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Okşan, Türkiye'nin kadın erkek eşitliği sıralamasında 130. sırada yer aldığına dikkat çekti. Başar ise "Kadınların hayalleri var aslında. Biz sadece bu hayalleri yıkmakla meşgulüz. Kadınlar, kurbağayı öpüp prensese dönüştürüyor. Dönüştüremese de buna inanıyor" dedi.

ERKEK ÇOCUKLAR PRENS GİBİ YETİŞTİRİLİYOR

Türkiye'de hangi sosyal tabakadan olursa olsun erkek çocuklarını prens gibi yetiştirme saplantısı olduğunu söyleyen Başar, şunları sıraladı: "Bunun nedeni kadınlarla da alakalı biraz. Her erkeğin mutlaka sözünü geçirdiği bir kadın var. Daha 15 yaşındayken kız arkadaşını azarlayabilmeyi kendinde hak görüyor. Bir çocuğun kız kardeşe sadece erkek olduğu için sonsuz karşıma hakkı verilmemeli. Özellikle iş dünyasında başarıya ulaşmış kadınların bu davranışı sergilemesi çok üzücü. Çünkü onlar öncü olmalı."

Oldukça keyifli geçen söyleşi Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, Başar'a kulüp flaması takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koza Lions Kürşat Başar'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement