Kremlin'den Putin açıklaması: Sağlık durumu mükemmel, istifa etmeyecek - Son Dakika
Güncel

Kremlin'den Putin açıklaması: Sağlık durumu mükemmel, istifa etmeyecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumunun kötüleştiği ve istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Hayır Putin'in sağlığı mükemmel ve istifa etmeyecek.'' dedi.

06.11.2020 13:13  Güncelleme: 14:43

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan bir haberde, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 2012 yılından beri Parkinson hastalığının pençesinde olduğu, bu nedenle gelecek yıl görevi bırakacağını iddia edilmişti. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gündemde büyük yankı uyandıran haberin ardından açıklamada bulundu.

PUTİN'İN SAĞLIĞI MÜKEMMEL

Putin'in sağlık durumunun kötüleştiği ve istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Hayır Putin'in sağlığı mükemmel ve istifa etmeyecek.' dedi. Bu yıl 68 yaşına giren Putin'in başkanlık koltuğundaki görevi 2024'te sona eriyor.

HASTALIK BELİRTİSİ SAĞ KOLUNDA ÇIKTI

Haberde, Rus lider Putin'in zaman zaman sağ kolunda beliren bulguların Parkinson hastalığına işaret edildiği, iddia edildi. Putin hakkında geçtiğimiz yıllar, Parkinson hastası olduğuna dair birçok kez iddia ortaya atılırken, söz konusu iddialar Britanya Tıp Dergisi tarafından incelendi. Yapılan incelemelerde, Putin'in sağ kolunda asimetrik olarak azaltılmış bir kol salınımı olduğu ve bulgunun Parkinson hastalığının bir belirtisi olarak ifade ediliyor.

Kremlin\'den Putin açıklaması: Sağlık durumu mükemmel, istifa etmeyecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kremlin'den Putin açıklaması: Sağlık durumu mükemmel, istifa etmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: biden gelsin, tüm dikta yanlıları teker teker gidecek veya istifa edecek. göreceğiz. 6 5 Yanıtla
  • hıghlander: Putin,şifa ayetleri ve duaları var,keşke onları okusa bir an önce bulup!...Ama Fatiha suresini her gün bir bardak suya okuyup içmesi bile yeterli gelir. 1 0 Yanıtla
  • DEİST.: haydi sırayla tüm diktacılar gitsin artık. 0 0 Yanıtla

Advertisement