Krv'de Adaylar Artık Sandığı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Krv'de Adaylar Artık Sandığı Bekliyor

Krv\'de Adaylar Artık Sandığı Bekliyor

Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan ve 26 yıldır yerel siyasette aktif olan CDU'lu Gürsel Doğan, 10 yıldır görev yaptığı belediye meclisi üyeliği için, üçüncü kez aday oldu.

23.05.2014 12:35

Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan ve 26 yıldır yerel siyasette aktif olan CDU'lu Gürsel Doğan, 10 yıldır görev yaptığı belediye meclisi üyeliği için, üçüncü kez aday oldu. Duisburg'ta ilk yabancılar meclisi başkanı olarak da görev yaptığını belirten Gürsel Doğan, 'Sorunları bilmekle çözüm bulunmuyor, sorunlar güçlü parti ve kadrolarla ancak çözülür. Biz de CDU teşkilatının politikalarıyla, Duisburg'un sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. İki dönemdir olduğu gibi Türk kökenli seçmenlerin desteği ile seçileceğime inanıyorum' diye konuştu.

Essen kentinde 70'i aşkın göçmen derneğini temsil eden Essen Göçmen Dernekler Birliği'nin Başkanı olan ve Allianz Essener Demokraten (AED) Grubu'ndan belediye meclis üyesi adayı Muhammet Balaban da, 'Büyük partiler göçmen kökenlilerin adaylıklarına sırt çeviriyor' dedi. Üyesi olduğu Essen Uyum Meclisi'nin daha önce 17 yıl başkanlığını yapan Muhammet Balaban, 'Tabanı oldukça güçlü potansiyele sahip AED grubumuz var. Seçim çalışmalarında göçmenlerin büyük desteğini gördük, sandıktan iyi netice bekliyoruz. Amacımız Essen'de yaşayan vatandaşlara hizmet edebilmek ve göçmenlere sıcak bakmayan büyük partilerin dikkatini çekmek' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Krv'de Adaylar Artık Sandığı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement